Kosár tétel - 0 Ft

A bevásárló kosárban jelenleg nincs termék.

Részösszeg: 0 Ft

Vásárló tájékoztató

Árak
Webáruházunkban megjelenő árak, minden esetben kiskereskedelmi bruttó eladási árak, ami az Általános Forgalmi Adót tartalmazza. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget. A szállítási költség külön kerül felszámításra, erről tájékoztatást kap a kosár oldalon vagy a rendelés elküldése alkalmával.
Szállítási Információk, személyes áruátvétel
A webáruházunkban megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat szállítja Magyarország területén. A szállítási idő álltalában 1-3 munkanap. Jelenleg csak Magyarországi címre szállítunk ki termékeket. Az aktuális szállítási költségekről bővebb tájékoztatást a "Szállítási díjak" menüpont alatt találhat. A megrendelt termékeket átveheti valamelyik üzletünkben is, a Váci úti üzletünkben a teljes termékkínálatunk megtalálható, amennyiben a Tátra vagy a Bocskai úti üzletünkben szeretné átvenni a rendelt terméket,  kérjük telefonon egyeztessen a kiválasztott üzlettel az átvételről. Üzleteink elérhetőségeiről, pontos helyéről és nyitvatartási idejéről részletes információt talál a "Magunkról" menüpont alatt.
Személyes adatok és biztonság
A webáruházunkban megadott adatait (név, cím, telefonszám, email cím) bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, és adatait a lehető legbiztonságosabb módon kezeljük azokat! Webáruházunkban bankkártya adatokat nem tárolunk és nem is kérünk ilyen jellegű adatokatt ügyfeleinktől.
A hírlevél szolgáltatásunkra jelentkező ügyfeleink részére hírlevele(ke)t küldünk ki, ami aktuális akcióinkról, kuponjainkról, új termékeinkről tartalmaz hasznos információkat. A hírlevelünk gyakorisága maximum havi 4 levél. A hírlevél szolgáltatásról egyszerűen leíratkozhat, vagy a felhasználó fiókjában, vagy pedig a hírlevél alsó részében található "Leíratkozás" link segítségével.
Garanciakezelés
A webáruházunkban található termékekre a magyar és EU-s jogszabályok alapján szavatosságot és garanciát vállalunk.
Rendelés menete
....
Fizetési módok
Webáruházunkban jelenleg bankkártyás fizetés nem érhető el, a megrendelt termékeket vagy utánvétel (a futárszolgálat munkatársánál, csomag átvétele alkalmával), vagy személyesen üzletünkben készpénzben fizetheti ki.Üzleteinkben lehetősége van bankkártyás fizetésre (American Express kártyát nem fogadunk el...) és viszonteladó partnereink esetében pedig banki átutalással is fizethet. 
Rendelései
Regisztrált felhasználóink felhasználófiókba történő bejelentkezés után, megtekinthetik a régebbi rendeléseiket és az aktuális rendelés állapotáról is tájékozódhatnak, esetenként értesítések, üzenetek is  érkezhetnek rendelésekhez.
Felhasználóadatok kezelése
Felhasználófikjába történő bejelentkezés után, számos hasznos funkcó érhető el regisztrált vásárlóink részére, melyek a későbbiek során sok kényelmi szolgáltatást nyújtanak. Ilyenek pl. több cím kezelés (eltérő számlázási vagy szállítási címek kezelése), régebbi rendelés ismételt rendelése, folyamatos megrendelések bizonyos időnként automatikusan létrejövő megrendelések... stb. Felhasználófiókjában kezelheti, módosíthatja személyes adatait, címjegyzékében található címadatokat, email címét, bejelentkezési adatait